|
|
#1 |
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ![]() ![]() ![]() Tür :Action | Drama Yapım :2009 Yönetmen:Ben Ramsey Oyuncular:Michael Jai White.Julian Sands.Eamonn Walker.Nona Gaye.Michelle Belegrin.Mary Christina Brown Veronica Bennett .David Chan Cordeiro ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Türkçe Altyazı [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ŞİFRESİZ Konu hurcan55 tarafından (03.12.09 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| NBATrKy Reklam Alanı |
|
|
|
|
#2 |
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
Türkçe altyazı eklendi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rookie
![]() |
bu yenilmez 3 değil yenilmez 3 2010 da çıkıcak
youtubede fragmanı war |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kara Sevda
![]() |
Frozen 27'ninde söylediği gibi Yenilmez 3 daha çıkmadı..2010'da vizyona girecek..
Başlığı düzenledim..
![]() WE'LL FIGHT FOR OUR HİSTORY Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur "Yavuz Sultan Selim Han" |
|
|
|
|
|
#5 |
|
M.I.P
![]() |
Alıyorum , teşekkürler
![]() [#7 İMKANSIZ, BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE, KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN, KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR. GALATASARAY-LAKERS 45-15 İki Devlet Tek Millet
(Azerbaycan - Türkiye Cumhuriyeti) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|