|
|
#1 |
|
Sorry , since i became one such person.
![]() |
Korku Kapanı 2 İğrençtir
Tepelerin gözleri 1-2 1 İğrençtir = D 28 Hafta sonra ( Korku ama felaket bir dram var içinde ) I'm Legend ( Zombiler Dolayısıyla Gerilim ) Sizlerin önerilerinden sonra hepsini izliycem ona göre = D
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadpığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone "Gün geçtikçe ikiyüzlüleri sever oldum; çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar gördüm. " Mehmet Akif Ersoy. Kimilerinin abileri vardır onların arkasına sığınır , kimileri vardır sevdikleri kardeşleri vardır işte bizim abi dediklerimiz bize sonsuz sevgi gösterenlerdir. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] |
|
|
|
| Air_Force Kullanıcısına bu mesajı için 16 üye teşekkür etti: |
-D-Wade3 (11.03.09),
ahmetof (14.03.09),
ArDa_48 (27.08.09),
beko_celtics (08.07.09),
cüneytt (11.03.09),
kingcarter15 (14.03.09),
Kobe2424 (02.07.09),
L€ßRON (08.05.09),
mevo_34 (15.03.09),
miranda otto (25.11.09),
musalla (17.09.09),
Redd-22 (14.03.09),
the answ3r_D (15.03.09),
TheFlash3 (11.03.09),
ynsl92 (16.03.09),
ıversonallen (14.03.09)
|
| NBATrKy Reklam Alanı |
|
|
|
|
#2 |
|
" 3rd Person Shooter "
![]() |
Madem izlicem diyosun
Tımarhaneyi bir izle derim ben ![]() ![]() Akıl sağlığınız en az problemlerinizden biridir ..
|
| cüneytt Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
Air_Force (12.03.09),
Kobe2424 (02.07.09),
miranda otto (25.11.09),
uykusuz0102 (08.07.09)
|
|
|
#3 |
![]() |
Dead Ans Deader ( Daha Da Ölü ) filmi gerçekten korku bazında süper film izlemeyenler varsa mutlaka izlemeli....
![]() Tutte le generalizzazioni sono false, compresa questa... [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
The Next NBA Champion
![]() |
Şeytan Çarpması tek kelimeyle harika..
Testere 4 ve 5 aşırı dozda kan. Garez 2-3 Valla şu an daha fazla aklıma gelmedi.Geldikçe yazarım..
|
|
| nash_ilker Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Air_Force (12.03.09)
|
|
|
#6 |
|
![]() |
İyi iyi bolca film indircem bu ay
![]()
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadpığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone "Gün geçtikçe ikiyüzlüleri sever oldum; çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar gördüm. " Mehmet Akif Ersoy. Kimilerinin abileri vardır onların arkasına sığınır , kimileri vardır sevdikleri kardeşleri vardır işte bizim abi dediklerimiz bize sonsuz sevgi gösterenlerdir. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] |
|
|
|
| Air_Force Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti: |
|
|
#7 |
|
.. Hater ..
![]() |
Testere 3 ve Testere 4 Müthiş
Şiddetle Tavsiye Ederim![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Trouble Every Day, I Spit On Your Grave, Pemme Flamingolar (dışkı sahnesiyle meşhurmuş
), Salo, Kötü Ruh 1, bunlar genelde tavsiye edilen iğrenç filmler abi... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Royal Flush
![]() |
Pathology'i izle 1 yıllık iğrenç film kontenjanın dolar Adem :d Full otopsi,kadavra filan
Al bu da konusu:Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir
|
|
|
#10 |
|
![]() |
Ölüm sessizliğide iyiymiş..
Saw yapımcılarından ![]()
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|