|
|
#1 |
|
=15=
![]() |
Nba.com yapmış olduğu takım top 10 larını bu sayfada sizlerle paylaşacağım.Şu an her takımın top 10'u mevcut değil.Mevcut olanları uploadlayıp bu sayfaya koyacağım.Her gün 2-3 tane takımın top 10 u Nba.com da yayınlanıyor.Bende onları buraya ekleyeceğim.Herkese iyi seyirler. Videoları izşemek için Gom Player'ı tavsiye ederim:[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Atlanta Hawks ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Boston Celtics ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Charlotte Bobcats ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Chicago Bulls ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Cleveland Cavaliers ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Dallas Mavericks ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Denver Nuggets ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Detroit Pistons ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Golden State Warriors ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Houston Rockets ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>İndiana Pacers ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Los Angeles Clippers ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Los Angeles Lakers ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Memphis Grizzlies ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Miami Heat ![]() >>Milwaukee Bucks ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Minnesota Timberwolves ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>New Jersey Nets ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>New Orleans Hornets ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>New York Knicks ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Oklahoma City Thunder ![]() >>Orlando Magic ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Philadelphia 76ers ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Phoenix Suns ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Portland Trail Blazers ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Sacramneto Kings ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>San Antonio Spurs ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Toronto Raptors ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Utah Jazz ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] >>Washington Wizars ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]
![]() __Allen Iverson__ ...is not over yet... Lebron James:"Iverson, 'beni olduğum gibi kabul et' düşüncesini savunmasaydı, şu an ligde bulunan birçok oyuncu kendileri gibi olamazdı." Konu car.mel.015 tarafından (11.10.09 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| car.mel.015 Kullanıcısına bu mesajı için 29 üye teşekkür etti: |
!!!รєгђคภ!!! (31.08.09),
$hoW_T!m€ (12.09.09),
-D-Wade3 (03.09.09),
ahmetof (22.09.09),
Air-life (08.09.09),
Air_Jordan23 (16.11.09),
beko_celtics (01.09.09),
BU12AK™ (29.08.09),
bumble96 (31.10.09),
CD444 (03.10.09),
con-man (09.09.09),
Ekspress (31.08.09),
himalayan (10.10.09),
hurcan55 (30.08.09),
iguodala9 (02.04.10),
ilkistan (19.01.10),
Jashua01 (17.11.09),
kubce (22.09.09),
L23_King (12.10.09),
lebronfan (12.09.09),
Melo15™ (03.10.09),
miayasli (31.08.09),
MikeBibby10 (09.10.09),
TheMvp (31.08.09),
The_Answer61 (04.09.09),
ulas_fb (11.09.09),
utahjazzfan (22.09.09),
wade 3 (29.08.09),
`Timb (09.10.09)
|
| NBATrKy Reklam Alanı |
|
|
|
|
#2 |
|
Yes, We Did!!
![]() |
Süper bir düşünce bizim takımınki eklensin hemen indireceğim
بوراك [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Konu himalayan tarafından (07.11.09 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| himalayan Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
car.mel.015 (29.08.09)
|
|
|
#3 |
|
Ben Tek Forma Giyerim İki Renk , O da Hamdolsun SARI-LACİVERT
![]() |
Olanları şimdi alıyorum, geri kalanıda eklendikçe çekeriz..
Emeğine sağlık Hakan..
|
|
| BU12AK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
car.mel.015 (29.08.09)
|
|
|
#4 |
|
Rip City Uprise
![]() |
Portland'ınki gelince alıcam.Eline sağlık.Konuyu sabitledim.
|
|
| Barbosa#10 Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
ahmetof (22.09.09),
car.mel.015 (29.08.09)
|
|
|
#5 |
|
All-Star
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten harika bir düşünce ve paylaşım.Cavs'ınki eklenince alacağım.
|
|
|
|
| nbaciali Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
car.mel.015 (29.08.09)
|
|
|
#6 |
|
=15=
![]() |
New York Knicks'in top 10 videosu eklendi..
|
|
|
#7 |
|
Kara Sevda
![]() |
Yüklenenleri alıyorum..Kalanlar yüklensin onlarıda alıcam..
Ellerine Sağlık..
|
| hurcan55 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
car.mel.015 (30.08.09)
|
|
|
#8 |
|
=15=
![]() |
Washington Wizards Top 10 videosu eklendi...
|
| car.mel.015 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
ahmetof (22.09.09)
|
|
|
#9 |
|
NBATrKy Moderatör
![]() |
Lakers gelince alacağım.İnternet sınırsız olsaydı hepsini alırdım ama...
![]() ![]() ![]() Ellerine sağlık Hakan.
![]() |#24| Los Angeles Lakers Galatasaray Cafe Crown
|
|
|
|
| (!)Burak(!) Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
car.mel.015 (31.08.09)
|
|
|
#10 |
![]() |
Kaç gündür Phoenix Suns'ı indirmeyi düşünüyordum.00.00'dan sonra indireceğim
![]() Eline sağlık.
![]() PLANET ORANGE [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ''Kadınlar ve silahlar arasındaki fark nedir bilir misin? Kadınlara asla susturucu takamazsın.." |
|
|
|
| Express Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
car.mel.015 (31.08.09)
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|