![]() |
|
|
#1 |
|
FENERBAHÇE
![]() |
![]() 2006 Nba Şampiyonluğundan 5 yıl geçtikten sonra tekrar Doğu Konferansı Finaline yükselen Miami Heat 2011 PlayOffs'larında American Airlines'ta konuk ettiği Philadelphia ve Boston karşısında çıktığı 6 maçta yenilgi almadı. Miami Heat PlayOffs'larda kendi sahasında oynadığı son 7 maçı da kazandı.Miami Heat PlayOffs'larda American Airlines'taki son yenilgisini 23 Nisan 2010'da Boston Celtics'den almıştı. Süper üçlünün birlikte forma giydiği ilk PlayOffs'larda,Miami Heat American Airlines'tan rakiplerini çıkartmıyor.Bu seneki PlayOffs'larda Heat sahasında rakip potalara maç başına ortalama 97.6 sayı bırakırken,kendi potasında ortalama 87 sayı görüyor. Sahasında oynadığı 6 maçta ortalama %45 lik şut yüzdesi yakalayan Heat,rakiplerini %42.7 de şut yüzdesinde tuttu. Ayrıca Miami Heat 2006 şampiyonluğunda PlayOffs'larda kendi sahasında oynadığı 12 maçın 11 inden galibiyet gelerek oynanılan serilerde önemli bir avantaj sağlamıştı. ![]()
NBATrKy Twitter [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ''İhaneti severim ama hainlerden nefret ederim!'' Sezar Sizi alkışlayanlara aldanmayın,siz öldüğünüzde daha da çok alkışlayacaklar'' Oliver Cromwell |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sophomore
![]() ![]() |
Ne güzel umarım böyle devam eder ve serileri geçeriz rahatlıkla ki zaten evimizde kazandığımız takdirde deplasmanda LeBronun tepkilere karşı neler yaptığını bilen bilir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super-Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zaman Cehenneme çevirmişizdir AAA yı zaten ...
![]()
|
|
|
#4 |
|
Super-Star
iyi bir istatistik.bulls karşısında 2 maç daha devam edebilir.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable HEAT
![]() |
Bizi evimizde yenmek kolay mı gençleer ?
![]()
|
|
|
#6 |
|
Super-Star
Bu sezonki galibiyetleri salona bağlamak yanlış.Takımdakiş oyuncular kendine inanmış.LeBron'un isteği çok büyük ve bunu gerçekleştirmek için en büyük fırsatı yakaladı.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super-Star
Harbiden cehennem şu ateş gösterisine baksanıza..
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
The Playoffs began !
![]() |
Maça 2. Çeyrekte Gelen Miami Taraftarlarına Big Three İyi Geldi
Artık Maçtan Yarım Saat Önce AA Arenada Bulunuyorlar ![]()
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ![]() VAZGEÇİLMEZSİN. Yaz dostum,Selam almayana yiğit denir mi? Yaz Dostum,altı üstü 5 metrelik bez için. Yaz Dostum,yoksul görsen besle kaymak bal ile.. Yaz Dostum,garipleri giydir ipek şal ile.. Dünyayı değiştiremiyorsan, dünyanı değiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Aslında dış sahada da iyiler sadece 2 maç kaybettiler
76ers ve Boston karşısında saha avantajları vardı ve ilk 2 maçlarını kazanıp seriyi zaten büyük ölçüde bitirdiler bakalım bu eşleşmede 3. ve 4. hatta 6. maça kalırsa 6. maçta kayıp yaşayacaklar mı.Ama bir gerçek varsa o Miami'nin kenetlendiği ve adım adım zafere ilerlediklerini gösteriyor. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
The Seventh Title is Coming
![]() |
Bulls oyuncularının o ilk mağlubiyeti tattıracağını, umuyorum, zannediyorum, öyle düşünmek istiyorum.
|
|
![]() |
| Konuyu Paylaşın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|