![]() |
|
|
#1 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
![]() Boston Celtics onlar için zafere giden yolda en büyük engel oldu. LeBron James'i 2008 ve 2010'da Dwyane Wade'i 2010'da Playoffların dışına iten Celtics bu ikilinin bir araya gelmesindeki en büyük etken denebilir. Sonunda ikiside başardı ve Heat Celtics 4-1le geçerken 5. maçın sonunda LeBron James ve Dwyane Wade duygularına hakim olamayıp gözyaşlarını tutamadılar ikilinin birbirlerine sarılıp tebrik ettiği an ise gerçekten görülmeye değerdi.O anlar basketbolun sadece bir oyun olmadığının ve yaşamın kendisi olduğunun bir kanıtı gibiydi LeBron ve Wade sonunda intikamlarını aldılar. Heat 2006'dan sonra ilk kez adını Doğu Konferansı finallerine yazdırırken rakibi Hawks-Bulls serisinin galibi olacak. NBATRKY
|
| The_King23 Kullanıcısına bu mesajı için 9 üye teşekkür etti: |
Air_Force (12.05.11),
alivana (12.05.11),
bambam (12.05.11),
BeLLaToR (12.05.11),
bossy (12.05.11),
cleveland_23 (12.05.11),
kingjames_23 (12.05.11),
lj23emir (12.05.11),
~Kinq~ (12.05.11)
|
|
|
#2 |
|
Heat of the Hell
![]() |
3'lü esasında
Ben de gidiyodum bi ara ![]()
|
| charvaka Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
|
|
#3 |
|
Sorry , since i became one such person.
![]() |
Boston total bir takım ama LeBron ve Wade'in takımları hep onlar üzerine kurulu oldu şimdi büyük üçlü üzerine kurulu bir takım olunca üzerlerindeki baskı daha azaldı ve LeBron James gibi biri çıkıp 10 sayı attığında maç kopmuş oluyor artık eskiden bunları yaptığında son topa taşımış oluyordu ya da şerefli mağlubiyet almış oluyordu.
Kısacası artık işler değişti Doğu finalinde süprizlere açık olun diyorum.
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Beni bilen bilir , bilmeyen kendi bilir. Jordan'ın 1.5 Sezon Ardından Dönüşü Sonrası Soyunma Odasında ; -Steve Kerr:Jud, phil mike'ı ilk 5'te başlatır mı ne diyorsun? yani 60-65 maç filan kaçırdı. -Jud : Steve genel bir kural vardır: eğer stadın dışında heykelin varsa, oyuna bench'te başlamazsın. "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone "Gün geçtikçe ikiyüzlüleri sever oldum; çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar gördüm. " Mehmet Akif Ersoy. |
|
|
|
| Air_Force Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
The_King23 (12.05.11)
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable HEAT
![]() |
Şahsen gözlerim doldu gece gece. LeBron çöktü ağladı, Wade geldi yanına falan. Harbiden duygulanmamak elde değil. O bu değilde 2. üçlükte Wade ve LeBron'un gözlerinden gözyaşı değil ateş damlıyordu. Bu sene bu şampiyonluğu alacaklar.
|
|
|
#5 | |
|
Heat of the Hell
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
Super-Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LeBron skoru 90-87'ken attığı üçlükten sonra komaya girdi farketmişsinizdir zaten..inanılmaz bir geceydi .. bekle bizi nba finali !
|
|
|
#7 | |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Sorry , since i became one such person.
![]() |
Alıntı:
@Char Zaten işte ikisinden biri taşırken birinden herhangi katkı geldiğinde takım 1 tık öne atlıyor. Wade ve LeBron'un 50 veya 60'ı geçtiklerindeki tam sayıyı bilmiyorum galibiyet sayıları 31 3'de mağlubiyetleri var. Kısacası kimin taşıdığı değil ikisininde ne yaptıkları önemli ama tabi bu takım için Wade faktörü çok önemli onun herhangi kritik wadeaway'i takıma duruş katıyor.
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Beni bilen bilir , bilmeyen kendi bilir. Jordan'ın 1.5 Sezon Ardından Dönüşü Sonrası Soyunma Odasında ; -Steve Kerr:Jud, phil mike'ı ilk 5'te başlatır mı ne diyorsun? yani 60-65 maç filan kaçırdı. -Jud : Steve genel bir kural vardır: eğer stadın dışında heykelin varsa, oyuna bench'te başlamazsın. "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone "Gün geçtikçe ikiyüzlüleri sever oldum; çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar gördüm. " Mehmet Akif Ersoy. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super-Star
Ne ikisi ne üçü! Burda salya sümük gidiyorduk az kalsın.
![]() Hayatımın en mükemmel anlarından biriydi. Çok teşekkürler beyler! Çok çok teşekkürler! Kesinlikle siz, en iyisiniz!
![]() Where 'The Best#6' Happens. D-Wade:"If LeBron wants to be MVP, he does it every year."
Eric Spoelstra: "He'll patch it up and fill in all the gaps to make it work. That's something nobody else does. On any given night, who else can be the best point guard or the best center or the best two or the best three or the best four?" |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super-Star
Zaten şimdi düşünüyorumda beyler bizim bu benchle bu seriyi geçmemizde büyük sürpriz olurdu.Neyse Wadede Lebronda muradına erdiler başarılarının devamını diliyorum.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Paylaşın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|