![]() |
|
|
#1 |
|
Unstoppable HEAT
![]() |
LeBron James belki maçta Wade gibi 38 sayı atmadı ama savunmadaki azmi ve hücumdaki her yöne katkısıyla maçı getiren ana unsurlardan biri olduğu tartışmasızdı. Eğer LeBron James için -çoğu kişinin bildiği kadarıyla Kral James- sade ve karşı rakibe zarar vererek oynamak mümkünse bu Boston serisinin ilk maçında(Heat'in 99-90 kazandığı maç) sahadaki müthiş oyunuyla olur. Wade 38 sayı atarak işin birazcıkta öne gelen performansını sergilerken, LeBron James biraz daha az ama öz oynayandı. O lider bir oyuncunun sahada arkadaşlarının arkasında da kalabileceğini gösterdi. 19'da 8'le 22 sayı, 6 ribaunt, 5 asist, 2 blok ve 2 top çalmayla çok yönlü bir oyun sergiledi. LeBron James : "Bireysel olarak benim oyunum değişmez ve ben hep hücum modunda olurum. Ama Boston'a karşı seriden öncede 30 sayı ortalamayla oynamayacağımı ve iyi istatistiklerin beni bir yere getirmediğini biliyordum. Savunmaya, ribauntlara ve bloklara odaklanmıştım. Bu gece, Miami'ye gelirken ki kararımla ilgili. " Eric Spoelstra " Bu onun bu sene oynadığı en akıllıca maçlardan bir tanesiydi. Hücum yönünde fazla top kullanmadı. Bizim birincil post-up oyuncumuz oldu. Oyunu açtı ve onların uzunlarının dengelerini bozdu. Onun üstünde gerçekten çok büyük bir sorumluluk vardı. Çünkü yeteneği ve basketbol IQ'su buna elverişli. Bir çok pozisyonda oynayabiliyor ve oyun ritminden asla ayrılmıyor." James son olarak seri hakkında : " Serinin fiziksel geçeceğini biliyorduk ve iki takımda kazanmak istiyor. Sakinliğimizi korumalı ve onları yıpratmalı ve oyunumuzu oynamalıyız." NBATRKY
|
|
|
#2 |
|
Super-Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
James dün skor anlamında gerçekten sakin bir oyun sergilerdi ama savunması inanılmazdı. Öyle ki Pierce gibi bir oyuncuyu dahi çıldırttı ve sonunu hepimiz gördük.
İstediğinde ne denli sayı atabilen bir oyuncu olduğunu tüm dünya biliyor zaten. Takıma en faydalı şekilde oynaması bizim için çok büyük bir avantaj. Yeri geldiğinde sayısını atsın, yeri geldiğinde savunmasını yapsın. Her türlü yeteneği barındırıyor bu adam.
![]() Where 'The Best#6' Happens. D-Wade:"If LeBron wants to be MVP, he does it every year."
Eric Spoelstra: "He'll patch it up and fill in all the gaps to make it work. That's something nobody else does. On any given night, who else can be the best point guard or the best center or the best two or the best three or the best four?" |
|
|
|
|
|
#3 |
|
FENERBAHÇE
![]() |
LeBron Wade kadar gösterişli bir oyun oynamasa da takım oyununun direği oldu,özellikle Rondo'ya yaptığı blok Rondo'nun temposunu çok değiştirdi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Star
Ben özellikle asistlerine değinmek isterim 5 asisti de şahaneydi.. 10 normal asist yapacağına 5 tane böylesini yapacaksın..
Ayrıca ben hala James'in kendini tam olarak sahaya yansıtmadığını gördüm.. Daha fazla drive ederse serbest atış çizgisine çok gider bu seride..Tabi isabet sağlamak şartıyla..
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bambaşka bir Bron vardı sahada gerçekten her yerde gördüm onu hücum sıkıştığında kırılma anlarında Rondo'dan çaldığı top ve Wade'e verdiği mühtiş bir asist her şeyi özetledi bana.James kendini bu seriye cok odaklanmos bu sefer bu turu geçiceğini inanıyor.Ve Kral her zaman ki performansını ortaya koyacaktır...
![]() Tutte le generalizzazioni sono false, compresa questa... [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super-Star
Lebron James bu mantalitede olduğu sürece ve diğer oyuncularda az aklı başında oynadığı sürece Heat in sırtı yere gelmez.Bu kadar deyim..
![]()
|
|
|
#7 |
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
Boşuna King demiyorlar adama
|
|
|
#9 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
LeBron 1 senede evrim geçirdi
Şutları biraz daha isabetli olsa çok daha iyi olurdu ama gerek asistleriyle gerekse bloklarıyla önemli işler yaptı. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Sorry , since i became one such person.
![]() |
Maçı 9 sayı farkla bitirmek iyiydi vs. yorumlar var Ray Allen'ın momentum öldüren üçlükleri olmasa bu maç 30'luk maç olacaktı.2. maç daha saldırgan olan Celtics olacaktır ama Heat savunmasıyla rondo'ya çare bulduğu an 1 adım öne atlar sonrasında farkı açar diye düşünüyorum.
Ayrıca Wade ve LeBron'un bir araya gelmesinin asıl amacı böyle maçlarda tüm ilgiyi üzerlerine çekip sonrasında yan parçaları ödüllendirmekti zaten o yüzden Lebron James sahada olduğunda herkes ekstra 10 sayı atma potansiyelindedir bence o yüzden büyük 3'lü bu kadar öne fırlıyor kritik maçlarda zaten.
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Beni bilen bilir , bilmeyen kendi bilir. Jordan'ın 1.5 Sezon Ardından Dönüşü Sonrası Soyunma Odasında ; -Steve Kerr:Jud, phil mike'ı ilk 5'te başlatır mı ne diyorsun? yani 60-65 maç filan kaçırdı. -Jud : Steve genel bir kural vardır: eğer stadın dışında heykelin varsa, oyuna bench'te başlamazsın. "Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birgün Tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam Tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim." Al Capone "Gün geçtikçe ikiyüzlüleri sever oldum; çünkü yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar gördüm. " Mehmet Akif Ersoy. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Paylaşın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|