![]() |
|
|
#1 |
|
Unstoppable HEAT
![]() |
![]() Joel Anthony PlayOffs'ta Miami Heat savunmasında çok önemli bir rol üstlendiğini kanıtlamıştı. Geçen gecede bunu iyice kanıtlamış oldu. Chicago Bulls Joel Anthony sahadayken sadece 46'da 9 ile hücum edebildi. Buda %19.5 gibi bir orana tekabül ediyor. Normal sezonda da savunmanın yapı taşlarından olan ve bloklarıyla takıma enerji katan Joel Anthony seride Chicago'ya zor anlar yaşatmaya devam edecek gibi gözüküyor. Maç başına 3.5 sayı 4.5 ribaund 1.7 blok ortalamarı tutturan Joel Anthony istatistik kağıdını doldurmasa da savunmada yaptıkları çok önemli. NBATrKy
|
|
|
#2 |
|
Super-Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendini birazda hücumda geliştirebilse çok iyi olacak
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
On Towards the Sea We Go
![]() |
Bu adamı seviyorum. O olmasa bu kadar başarılı olamazdık playoffta bunu söyleyebilirim. Kaliteli bir oyuncu olmayabilir ama savunmadaki gayreti, kazanma azmi, blokları ve enerjisiyle çok çok şey katıyor bu takıma.
I'm a slave to the power of death. Let the elders to their parley meant to satisfy our lust Leaving damacles still hanging over all their promised trust Walk away from freedoms offered by the jailors in their cage Step into the light startripping over mortals in their rage. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] : Beni buradan takip edebilirsiniz. |
|
|
|
| D-WADE/FLASH Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Genius_11 (20.05.11)
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable HEAT
![]() |
Adam yaşını başını almış daha kendini nereye geliştiriyor
![]() Valla PlayOffs'ta 12 maçın 9-10 tanesini izleyen biri olarak söylüyorum, Joel Anthony PlayOffs'ta yapılan savunmanın en büyük mimarlarından birisi. Gerçekten iyi ki varsın Joel.
|
|
|
#5 |
![]() |
Hücumda sınırlı bir oyuncu olabilir fakat bu eksisini işin savunma kısmında bir hayli telafi ediyor çok iyi işler yapıyor, bloklarıyla takımı ateşliyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super-Star
En azından Noah kadar olsa bile hücüm yetenekleri olsa .
|
|
|
|
#7 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Joel olmasaydı Play-off'larda buraya kadar gelemezdik, çok eminim bundan. En büyük açığımızı bir nebzede olsa kapatıyor. Savunma yönünden müthiş bir oyuncu. Umarım performansı böyle devam eder.
|
|
|
#8 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Hücumdaki eksiklikleri savunmada fazlasıyla kapatıyor savunmacı uzun sıkıntısı çekerken takım önemi daha da artıyor dünkü maçta da faul problemine girince Magloire falan girdi hiç katkı sağlayamadı spo ılga ve dampier'den de vazgeçmiş görünüyor en önemli yük savunma da onun sırtında..
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ''Nice kılıçlar elimde parçalandı. İşte bu benim ölümümü görecek olan son kılıcımdır. Beni en çok üzen, hayatı hep savaş meydanlarında geçip, yatak yüzü görmemiş olan bu Hâlid’in yatakta ölmesidir.''
Hâlid Bin Velid |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Phila serisi neydi öyle ya.Adam 5 maçta 12 blok.. Yani aklaşık 2.4 blok ortalaması ile oynamıştı.İnanılmaz güç katıyo takımımıza.. Haslem ile birlikte en değerli yedeklerimizden.
the end. I will not come back. going for Ege Pharmacy Faculty. I hope I will be there next year. like this website.but it was not like me. goodbye. lebewohl. adiós. adeus. arrivederci. begining : 15th August 2011 end : ~~~~~ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super-Star
Zaten yukarıda arkadaşlar özetlemiş arkadaşlar Joel'in bizim açımızdan önemini.. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok, benim anlamadığım neden Ilga ve Dampier'ın kadroya bile alınmadığı hayır oyuna sokmazsın anlarım ama adamlar 2 maçtır takım elbiseyle kenarda oturuyor..
Sakatlık filan mı var da bizim haberimiz mi yok. ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Paylaşın |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|