|
|
#1 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.1.17.1027 (Türkçe Yama)(Full)(Son Sürüm) ![]() Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen video dönüşüm aracıdır.Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise dönüşüm yaparken çevirilecek ve çevrimi yapılacak dosyanın formatının farketmemesi. Her türlü dosya formatı arasında rahatça dönüşüm yapabilir. Program yüksek kalitede video çeviri özelliğinin yanı sıra, ses dosyalarını da aynı kalite ve mükemmellikte çevirmektedir. Bu sayede bilgisayarınızdaki istediğiniz video ve ses dosyalarını da bu program sayesinde dönüştürerek uyumlu taşınabilir aygıtlarınıza (mobile telefon, İpod vs.) gönderebilir ve izleyebilirsiniz.Program ile birden fazla çoklu olarak video format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz. ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Rar Şifresi Eklentidedir.
'' Yaşamlarımızı alabilirler ama özgürlüğümüzü asla alamazlar '' -BraveHeart- Konu sero_fb tarafından (08.01.10 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| sero_fb Kullanıcısına bu mesajı için 8 üye teşekkür etti: |
BU12AK™ (16.07.09),
bulerc (09.06.10),
kral452 (29.03.09),
McGrady_Rox (08.01.10),
miayasli (16.07.09),
SaNSaRaLv0 (17.07.09),
wanted_wolf3 (22.01.10),
_Under_ (01.08.09)
|
| NBATrKy Reklam Alanı |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güzel bir programa benziyor kota sorunum yüzünden şimdi indiremeyeceğim ama nisab'da indirebilirim
![]() Los Angeles Lakers 4-2 Oklahoma City Thunder (Beat) Los Angeles Lakers 4-0 Utah Jazz(Beat) Los Angeles Lakers 4-2 Phoenix Suns(Beat) FİNAL Los Angeles Lakers 4-3 Boston Celtics 2010 NBA CHAMPION LOS ANGELES LAKERS MVP KOBE BRYANT#24 [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Yüzük mü ne yüzüğü yüzük ne arar la Lebron'da! =)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Bilmeyen arkadaşlar varsa bu programın ne işe yaradığın normal bir film formatındaki filmleri mp4 veya daha başka film formatlarına çeviriyorsunuz .
|
| sero_fb Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
_Under_ (26.12.09)
|
|
|
#4 |
|
Ben Tek Forma Giyerim İki Renk , O da Hamdolsun SARI-LACİVERT
![]() |
sero_fb farkıyla indirelim bakalım
Eyvallah Serdar
|
|
|
|
#5 |
|
...
![]() |
Ben tavsiye etmem Burak,zamanında indirmiştim gerçi bu işlerden fazla anlamam ama diğer bu tarz programlara oranla kötü yani.
... Unutmayın Sizin İçin Vatan Hududunda Savaşan Askerler Var,Allah Yardımcları Olsun.. [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] An Gelir Bir Üç Noktanın Anlattığını Bütün Bir Edebiyat Şerh Etmekte Acze Düşer. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ben Tek Forma Giyerim İki Renk , O da Hamdolsun SARI-LACİVERT
![]() |
Alıntı:
Linkte kırıkmış zaten İndirmiyorum program falan Anti sero_fb
|
|
|
| BU12AK Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
ulas_fb (16.07.09)
|
|
|
#7 | |
|
Vefalı Dostumuz
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Kara Sevda
![]() |
Ellerine sağlık Serdar..İndiriyorum umarım güzel programdır..
![]()
|
|
|
#9 |
|
Rookie
![]() |
keyler nie olmuo
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rookie
![]() |
user name bölümüne ne yazılıyor sadece key ile hata veriyor kullanıcı adı istiyor yardım lütfen
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|