|
|
#1 | |
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar sitede bir çok rapidden download var ve premiumu olmayanlar için dosya indirmek çile
rapid8.com adlı site aracılığıyla rapidshareden dosya indirebilirsiniz Nasıl Mı?![]() ![]() ![]() Bu kadar arkadaşlar ![]() Not1:Yoğun bazı saatlerde açamıyorsunuz garanti vermeyelim Sabah saatlerinde %90 açarsınız.Not2:Çok reklam cıkıyor.Reklamları kapatın(skip) Not3:Lütfen bir işe yaramıyor saçmalıyosun gibi yorumlar yazmayalım ![]() Saygılar ![]() Teşekkür için imzamda yazan rapid ile ilgili dosyayı indirirseniz sevinirim ![]()
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Alıntı:
2 SeNe YoKuM DoSTuM!! NickCaqe
![]() Konu nickcaqe tarafından (13.02.10 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| NBATrKy Reklam Alanı |
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolasın valla bi dertti bizim için ..
|
|
|
|
#3 |
|
All-Star
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ben bu işlemi daha önce bir çok defa denedim.Partlı dosyaları açmak istediğim zamanda bu şekilde indirdiğim dosyaların yarım indiğini gördüm.(Yani örn. 100 mb'lık dosyayı 80 mb olarak)Bu zamanda partlı dosyaları birleştiremiyorsunuz.Yine de tercih size kalmış.
|
|
|
|
| nbaciali Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
-Pierce- (28.01.10)
|
|
|
#4 | ||
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super-Star
Arkadaşlar yaptığım araştırmalara göre 50 Mb üstü için rar lı dosyalar sorun yapıyormuş.. Eğer büyük dosyaları indirmek istiyorsanız İDM ile indirin browserdan değil..
|
|
|
|
#6 | |
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
evet internet download managerden indirince bi sorun olmayabilir rapid8.comda da gördüm onu
![]()
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yes, We Did!!
![]() |
Sağolasın dostum şu günlerde gerçekten ihtiyaç vardı böyle bir şeye
![]()
بوراك [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super-Star
Ben rapidshare'dan premium üyelik almıştım, neyse bittiğinde bunu kullanırız, sağol.
![]()
|
|
|
#9 |
|
Starter
![]() ![]() ![]() |
Çok saolun çünkü en ufak bir yamada bile premium istiyordu...
Bir şey sorucam bide çoğu şeyi indirirken eror veriyor o eror'u düzeltmenin bir yolu var mı?...
![]() Konu Express tarafından (29.01.10 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Asistan Moderatör
![]() |
eve dönünce denerim
![]()