Anasayfa Kimler Online Gecenin Maç Özetleri REKLAM
Geri git   NBATrKy.CoM | NBA ve Basketbol Dünyası > NBATrKy Season > Yazarlarımız Özel

Seçenekler Stil
Alt 05.10.09   #1
TheMvp
I Can't Believe the Things You Say

TheMvp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Jun 2008
Konular: 598
Ettiği Teşekkür: 2.484
3.300 Mesajına 8.084 Kere Teşekkür Edlidi

TheMvp - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Takmışız At Gözlüklerini, Yeşil Sahalara Bakıyoruz

Futbol ? Basketbol ? Ekonomi ? Çok ilginç bir üçgen. Zaman zaman düşünüyordumda basketbol Türkiye’de bu üçgenin “ dış “ açısı olmasaydı neler olurdu ? Bizde başarabilecek potansiyel yokmu ? Ekonomik gücümüz sınırlımı ? Bence tam aksine spora bu kadar gönül veren bir ülkede herşey olabilir ama önce şu takılan at gözlüklerini çıkarmak gerek. Kafamızı yeşil sahalardan parkelere bu ülkenin genç yeteneklerine bakmak gerek. Bu değişimin 1. Yolu Türkiye Ligi’dir. Hazır sponsorlarında bu spora yatırım yaptığı şu günlerden daha güzel bir fırsat bulabilirmiyiz ? İsterseniz ligdeki devlerin son durumunu ve onların Avrupa açılımını yakından takip edelim ;

Lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum bu sene kafamda bir çizelge belirledim burada çapraz bir bağ var yani eleyen bir üste gider. Fakat kim kimin rakibi ? Bence 1. Dereceden rakipler Beşiktaş-Galatasaray ve Fenerbahçe-Efes’tir. Telekom ise diğer takımların dengesini bozmak için burada. Onların başarısı sürpriz olmayacaktır fakat diğer takımlara oranla başarı şansları az. Sonuç olarak bir şirketin takımı olarak mücadele ediyorsunuz evet Ankara arkanızda ama bu destek içi boş bir destek. Hiç kimse Beşiktaş’a Fenerbahçe’ye gönül verdiği gibi size gönül vermiyor , destek olmuyor buda başarılınız sınırlı olmasına sebep oluyor. Elbette bir yerde taraftar ihtiyacına gerek olduğunda yalnız kalıyorsunuz buda morallari bozuyor. Aslında bu yazımda sadece güç dengelerinden bahsetmek istiyordum ancak takımların durumundan bahsetmek için güzel bir malzeme çıktı oda Bandırma’daki turnuva. Bu turnuvada görünen o ki dengeler yine oynamış burda artık dur demek gerekiyor ! Takımlar futbolda milyonlarca doları tak diye verirken sıradan yabancıları nasıl takımda tutamaz ? Tüm takımlarda durum böyle hal böyle olunca istikrardan eser olmuyor istikrar olmayınca Avrupa’da başarıyı sadece Koraç Kupası belgesellerinde görebiliyoruz. Sadece şunu söyleyebilirimki Efes şu elindeki kadroyu 2 sene daha muhafaza etsin eğer Euroleague’de şampiyon olmazsa büyük sürpriz olur. Ancak bu işin tek tarafı Efes olmamalı yani Avrupa diyince akla Efes gelmemeli. Madem bu 3 büyükler var o zaman göstersinler büyüklüğünü . 10 milyon euro’yu saçma saçma adamlara vereceklerine NBA’den adamlar getirsinler ve yapsınlar. Türkiye’nin göğüsünü kabartsınlar . Bunu yapamazlarmı ? Rahat yaparlar ama bunun için geniş düşünmek lazım takmışız at gözlüklerini bakıyoruz yeşil sahalara . Evet konu nerden nereye geldi diye sorduğunuzu duyar gibiyim ama doğrusu şu ki bu başarı dengesini para sağlıyor . 3 büyük kulüpte Efes Pilsen’den büyük ancak onların gözü yeşil sahada. Onlar kendilerini aldıkları 1 kupayla avuturken Türk basketbolu , türk basketbol kitlesi yok olmaya yüz tutuyor. Bu kadarda karamsar olunmaz diyenleriniz olabilir ancak Enes Kanter gibi bir yıldız Amerika’ya gitmek zorunda kalıyorsa bunda bir iş vardır. Öncelikle onun gitmek zorunda kaldığına inanıyorum çünkü söz konusu kulüp Fenerbahçe gibi büyük bir camia olsada işin içine para , basketbol ve futbol dengesi girince çark futbola dönüyor. E açıkçası Enes’te çocuk değil. Bunları görüyor bunları biliyor ve her zaman anlatılan , bilinen şeyleri oda biliyor. Türkiye’de yokluklar ve yetersizlikler nedeniyle yok olan yıldızları oda biliyor. Peki bu Fenerbahçe gibi büyük bir camiadan öte büyük bir maddi güç ortamının içinde oluyorsa o zaman vay halimize ! Futbolda istikrar sağlamak için binbir takla atan , paraları yollara döken yönetim söz konusu basketbola gelince yapboz yetenekelerini göstermeye başlıyor. Gerçekten şaşırtıcı Galatasaray gibi bir camia nasıl olurda 5 senede 18 farklı yabancı ile anlaşır ! Bu adamlar Galatasaray’dan gittide süper-yıldız mı oldu ? Yani Galatasaray bu oyuncuları tutamayacak durumdamıydı ? Hayır sadece sorumsuzluk sadece düşüncesizlik ve becerisizlik. Bakın sadece Galatasaray demiyorum. Beşiktaş’ın içindede aynı fiyasko var. Takım yapboz , basketbol şube yönetimi yapboz ! Sonra başarıdan söz ediliyor. Başarıyı neyle kazanacaksın ? Elde yok avuçta yok durumdaki takımlar bile istikrar sağlamak amacıyla çalışmalar yaparken büyüğüm çok büyüğüm milyonlar arkamda havasında 3 çınar neden kendini baltalıyor ? Gerçekten uzun süredir düşünüyorum fakat anlam veremiyorum bu takımlar nasıl oluyorda böyle komik duruma düşüyor. Haydi Fenerbahçe’yi bir tarafa atıyorum ; Beşiktaş ve Galatasaray evlere şenlik ! Açın , izlettirin , ibret alsınlar ..

Gerçekten Avrupa’nın özellikle Balkanların basketbol merkezlerinde 1-2 ay kadar bulundum. Oradaki takımlarda tesadüfen tanıdığım olması sebebiyle biraz bilgi aldım. Sırbistan’ın oyuncu fabrikası Partizan’ın istikrar konusunda ne kadar hassas olduğunu görmek bana yetti. Bakın durum şöyle , bir yabancı oyuncu alındı ve adam iyi oynadı. Kendini Avrupa standartı’nın üstünde gördü ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi ancak sorununun parasal olduğunu her defasında söyledi. ( gerçek olay ) Ve Partizan büyük gözüksede ekonomik olarak 3 büyüklerden çok zayıf bir kulüp olmasına rağmen oyuncuya 240 bin euro zam yaptı. Türkiye’de hangi takım istikrar için bunu yapar ? He konu futbol olsa of neler yapmazlar. Para dökerler adamın evine gül döktürürler ama konu basketbol olunca hemen burun kıvırırlar. Çünkü onlara göre sportif başarı 1 golden , 1 kupadan ibarettir. İşte bu yüzden hala olduğumuz yerde daha doğrusu geride sayıyoruz. Eğer bu sene Efes bekleneni veremez Fenerbahçe’de yukarı tırmanamazsa Avrupa’da durum içler acısı . Bakalım bu başarısızlıklar bu at gözlüklerini çıkarmaya yetecek mi ? Ancak şunu söylemek gerekirki doğru hamleleri yapan takımlarda var bunların başında ne 3 büyükler ne Efes nede Telekom geliyor bakınız Mersin Belediye’ye . Boston Celtics’ten ayrılan James’e hemen imza attırdılar büyük ihtimalle bu planlanmış bir hamleydi ve James ile irtibattaydılar çokta güzel bir hamleyle bu kaliteli oyuncuyu kadroya kattılar. Şimdi o kadar maddi güce rağmen Galatasaray bunu yapamadı üstüne takımı sıfırladı sıradan yabancıları doldurdu. Beşiktaş Engin Atsür’ü aldı , yabancıları tuttu iyi yaptı diyoruz ama bunu yapması gereken asıl takım oydu. Çünkü onun kaliteli Amerikalılara ihtiyacı var. Ama olmuyor işte o at gözlüklerini çıkarmadan olmuyor ve olmayacakta ..

Parkelerden gelen yöneticiler bu takımların başına geçmeden asırlık çınarlar kendilerini baltalamaya devam edecektir. Bizde Efes’in Koraç Kupası belgeseliyle avunalım …

Konu TheMvp tarafından (05.10.09 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir..
TheMvp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
TheMvp Kullanıcısına bu mesajı için 28 üye teşekkür etti:
23all-star24 (02.04.10), Air-life (05.10.09), bruww (11.10.09), BUR44K (05.10.09), Burak.kq (06.10.09), cetcal (15.04.10), D-Rose#1 (08.04.10), efe9parker (05.10.09), Eslagrassa (08.03.10), garydelgadov (16.03.10), HedoTurkoğlu (19.01.10), HYAMAN (06.10.09), ilkistan (04.03.10), L€ßRON (05.10.09), Melo15™ (06.10.09), miayasli (16.03.10), miranda otto (14.01.10), nash_ilker (05.10.09), nba-nba (27.03.10), NbaAndTbl (06.10.09), Pistol (20.01.10), The Viper (04.03.10), The_Bowler (06.10.09), ulas_fb (06.10.09), Wich06 (19.01.10), WineUP (10.03.10), wulstrap (17.01.10), [aragorn] (05.10.09)

NBATrKy Reklam Alanı

Alt 05.10.09   #2
efe9parker
You Sucked The Season Jefferson

efe9parker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: May 2009
Konular: 189
Ettiği Teşekkür: 1.407
699 Mesajına 2.283 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : San Antonio Spurs
Sevdiği Oyuncu : Tony Parker

Ali abi öncelikle çok güzel bir noktaya değinmişsin demeliyim.

Türkiye de futbol göklere çıkarılıyor. Basketbol hep ikinci planda yer alıyor. Bir futbol aşkıdır bitmedi bir türlü. Dediğin gibi abi , futbola harcanan paralar basketbolumuza harcansaydı şuan NBA gibi olurduk. Artık bu işe sebep olanların şapkalarını indirmesi lazım... Madem futbolu bu kadar popüler yapıyorlar biraz da basketbol için çabalasınlar...

Çok kaliteli bir yazı olmuş abi. Akıcılık müthişti. Başlık çok çarpıcıydı. O simgenin orda niye durduğunu her zaman ki gibi göstermişsin abi.

Eline sağlık
Alt 06.10.09   #3
NbaAndTbl
Super-Star

NbaAndTbl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Sep 2009
Konular: 125
Ettiği Teşekkür: 385
253 Mesajına 434 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : Los Angeles Lakers
Sevdiği Oyuncu : ♥Kobe Bryant♥Tuba Büyüküstün♥Derrick Rose♥Colin Kazım Richards♥
NbaAndTbl - MSN üzeri Mesaj gönder

Ali yazını çok beğendim harika bir yazı olmuş.Klavyene sağlık.
Önemli bir noktaya değinmişsin.Futbola çok yüksek paralar yatıran klublerimiz maalesef basketbola yatırmıyorlar.Zaten yatırsalar Avrupa'da başarı gelir.Avrupa'nın en iyi 3. ligi Beko Basketbol Ligi.ANcak nedense 3-4 takım dışında kimse başarılı olmaya indexli değil.Bu sıralarda sponsorlar basketbola dönüyor yavaş yavaş.Gerçekten buna bir dur demeli.

GFB
NbaAndTbl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.09   #4
HYAMAN
Super-Star

HYAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Jan 2009
Konular: 6
Ettiği Teşekkür: 1.843
1.686 Mesajına 3.185 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : ------

Türkiye'de basketbol bir yere gelecekse mutlaka üç büyükler olarak adlandırılan takımlar şampiyonluk yarışının içinde olacak,olmalı..
Türk basketbolunu müessese kulüplerinin hegomonyasından kurtarmadıkça basketbolumuz geniş halk yığınlarıyla kucaklaşamayacaktır..
Elbette bugüne kadar basketbolumuza yatırım yapan,karınca kararınca bile olsa bu işin içinde olan herkese teşekkür ediyoruz..Ama DÜNYANIN EN GÜZEL SPORU OLAN BASKETBOL MİLYONLARIN SPORU OLACAKSA ve BU TOPRAKLARDA KÖKLEŞECEK,YEŞİL SAHALARIN GÖLGESİNDEN KURTULACAKSA MUTLAKA ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTARLARI TAKIMLARINI KALICI YATIRIMLARA DAVET ETMELİ, ŞAMPİYONLUK YARIŞINA ADAY KADROLAR KURULMALI..O zaman göreceksiniz,basketboldan anlamayan kitleler bile bu sporun ne güzel,ne keyifli ve ne hızlı olduğunu farkedip "önce basketbol"demeye başlayacaktır.
Yazınızı bu duygularla okudum..
I LOVE THIS GAME..
HYAMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
HYAMAN Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
garydelgadov (16.03.10), the game.. (17.01.10)
Alt 06.10.09   #5
Melo15™
Amazing is Being Here

Melo15™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Aug 2009
Konular: 158
Ettiği Teşekkür: 8.574
1.230 Mesajına 2.161 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : Denver Nuggets

Melo15™ - MSN üzeri Mesaj gönder

3 büyükler diye adlandırdığımız düzide klüplerimiz güya basketbolu geliştirdeklerini sanıyor.Her sene harcanan ve boşa giden onca milyon dolarlar , kaybedilen yıldızlar , başarının sadece şampiyonlukla geleceği inanç vs . Aslında bu klüpler basketbolu maalesef baltalıyorlar ve buna bir çözüm dahi üretilemiyor.Varsa yoksa kazanç , futbol ... Aslında biz dahi kendimizi basketbolsever olarak tanımlıyorken gerçek birer basketbolsever olamıyorsak kendimizi dahi sorgulamalıyız.Kendimizi çoğu ülkeden üstün (!) görürken Avrupa ' da kayda değer bir başarımız dahi yok , yerimizde sayıyoruz.Bu kadar büyük paralar harcanıyor , kendimizi herkesten üstün görüyoruz , peki nerede başarı ? Buna çözüm üretmek gerek artık !

Yazıya denilebilecek tek şey mükemmel olduğudur.Okuduğum yazılarından belki de en iyisi.İnanılmaz zevk aldım çok akıcı bir yazı olmuş.Başlık gerçekten mükemmel.Ellerine sağlık , gelecek yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum ..

Akıl inzivaya çekilir, bir gün terk edip gider bizi..

The Best Coach Ever

-D-Wade3

Why so serious ?

Melo15™ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Melo15™ Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
the game.. (17.01.10)
Alt 06.10.09   #6
The_Bowler
Sarı Kırmızı

The_Bowler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Feb 2008
Konular: 406
Ettiği Teşekkür: 14.246
3.871 Mesajına 9.099 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : Milwaukee Bucks
Sevdiği Oyuncu : Michael Redd # Dwyane Wade # Kevin Garnett # Radoslav Rancik # VC

Yazdıkların güzel ve aynı zamanda doğru şeyler Ali fakat kulüplerimizin futbola olan ilgisi talep yüzünden, sporseverler neye ilgi duyarsa o her zaman ön planda olur. Bu konu çok uzar gider. Birde Türk basketbolu iyi yönetilmiyor kesinlikle gelişimde bununda büyük bir rolü var.

Ellerine sağlık...

GALATASARAY CAFE CROWN 2010/2011

[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]

Kod:
                              The_Bowler Bir diablo Keşfidir... 
The_Bowler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The_Bowler Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
the game.. (17.01.10)
Alt 14.01.10   #7
lavezzi
Super-Star

lavezzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Oct 2009
Konular: 11
Ettiği Teşekkür: 173
267 Mesajına 313 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : Denver Nuggets
Sevdiği Oyuncu : Carmelo "Kiyan" Anthony ~ Rajon "Pierre" Rondo

Doğru noktaları bulmuşsun tespitlerinde eline sağlık.
Bir futbolcu olarak bu durumu en güzel ben yorumlayabilirim herhalde sizlere.Benim asıl uzmanlık ve ilgi alanım futboldur fakat, basketbolun bu kadar geri planda kalması beni çok üzüyor.Insanlar bir Nba izlemenin,basket maçlarının ne kadar zevkli olduğunu bilmiyor, hayatında hiç izlememişki ! Onca lira para verip Lig Tv alıyoruz evlerimize,fakat bedavaya verilen Kanaltürk'teki basketbol maçı izlenmiyor ! Bu en basit örnek.Mesela ben arkadaşlarımla spor konuşurken sadece futbol konuşmak istemiyorum,arkadaşıma bir Pf,Sg,Pg dediğim zaman ne dedin anlamadım demesini istemiyorum çok sıkıldım artık.Bakın şimdi Beşiktaş'ın futbol takımında bir oyuncuya daha bu sezon verdiği para ne kadar 8,5 MILYON €,ama basket takımın toplam ederi 3 milyoncuk €. Sıradan bir lig maçında Kapalı Üst tribünün bileti 90 lira basketbolun KOMBINESI 100 lira.Şimdide bir başka bakış açısından ele alıyorum olayı.2010 Futbol Dünya Kupası Güney Afrika ülkemiz yok,2010 Basketbol Dünya Kupası TÜRKİYE.Futbol dünya kupasında ülkemiz yok,2010 Basketbol Dünya Kupasında ülkemiz var, hatta ve hatta direk TÜRKİYE'de düzenleniyor, fakat hangisine ilgi büyük ? Tabiiki futbola.Adamın 2010 basketin, ülkemizde düzenlendiğinden bile haberi yok.
Artık siz anlayın olayı !

Tatil zamanı,Online sürelerim bayağa azalacak, eskisi gibi pek sık online Olamayacağım.Baba Yorgun, Baba Offline.
lavezzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
lavezzi Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
tyreke evans (18.01.10)
Alt 16.01.10   #8
ONU12
Durant-Westbrook
Wonderful Partnership

ONU12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Oct 2009
Konular: 75
Ettiği Teşekkür: 1.156
663 Mesajına 1.228 Kere Teşekkür Edlidi

Altyapı mız yeterli değil.Amerika da en fakir mahalle lerde bile ya evin bahçesinde ya da olmadı 50 m ilerilerinden bir saha var.Ve yetenek avcıları gelip oyuncular alıyorlar.Türkiyede öyle mi?FB nin veya Efesin altyapısında oyna genede yeteneğini göremiyorlar.

Shaft Theme

Konu ONU12 tarafından (16.01.10 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir..
ONU12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.10   #9
tyreke evans
All-Star

tyreke evans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Nov 2009
Konular: 6
Ettiği Teşekkür: 91
138 Mesajına 176 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : Sacramento Kings
Sevdiği Oyuncu : Tyreke Evans Lebron James Carmelo Anthony

Alıntı:
lavezzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru noktaları bulmuşsun tespitlerinde eline sağlık.
Bir futbolcu olarak bu durumu en güzel ben yorumlayabilirim herhalde sizlere.Benim asıl uzmanlık ve ilgi alanım futboldur fakat, basketbolun bu kadar geri planda kalması beni çok üzüyor.Insanlar bir Nba izlemenin,basket maçlarının ne kadar zevkli olduğunu bilmiyor, hayatında hiç izlememişki ! Onca lira para verip Lig Tv alıyoruz evlerimize,fakat bedavaya verilen Kanaltürk'teki basketbol maçı izlenmiyor ! Bu en basit örnek.Mesela ben arkadaşlarımla spor konuşurken sadece futbol konuşmak istemiyorum,arkadaşıma bir Pf,Sg,Pg dediğim zaman ne dedin anlamadım demesini istemiyorum çok sıkıldım artık.Bakın şimdi Beşiktaş'ın futbol takımında bir oyuncuya daha bu sezon verdiği para ne kadar 8,5 MILYON €,ama basket takımın toplam ederi 3 milyoncuk €. Sıradan bir lig maçında Kapalı Üst tribünün bileti 90 lira basketbolun KOMBINESI 100 lira.Şimdide bir başka bakış açısından ele alıyorum olayı.2010 Futbol Dünya Kupası Güney Afrika ülkemiz yok,2010 Basketbol Dünya Kupası TÜRKİYE.Futbol dünya kupasında ülkemiz yok,2010 Basketbol Dünya Kupasında ülkemiz var, hatta ve hatta direk TÜRKİYE'de düzenleniyor, fakat hangisine ilgi büyük ? Tabiiki futbola.Adamın 2010 basketin, ülkemizde düzenlendiğinden bile haberi yok.
Artık siz anlayın olayı !
İkinizin yazısı da çok doğru olmuş ve gerçektende çok yerinde tespitler var.
Bizim sınıfta ben iddiaya girdim bir arkadaşımla.Ona dedim ki sınıftaki erkeklerden yarısından fazlası hedo hangi takımda bilmiyor dedim o bana yok artık dedi bende tamam dedim iddiasına girelim(Beden dersinden sonra iki suya)Benle o hariç sınıfta 12 erkek var.Sadece 2 kişi hedonun torontoda oynadığını bilebildi.Yani daha bizi temsil eden oyuncularımızın nerde oynadığını bile bilmiyoruz.Fenerbahçeye ele alalım guizaya ayırdığınız paranın yarısını basketbola yatırıp bogdanı kovsanız ne olurdu?Şu an 3.gruplardan top 16ya kalmıştık ve belkide efes pilsenle gruplarda karşılaşacaktık.
Euroleaugede bizi temsil eden iki takımımızda ülkede kesin şampiyonluk hedefi olan 2 takım.Gs ve bjk yarı finalden öteye gidemiyor.Telekom efes ya da fbyle karşılaşmassa finalde karşılaşırsa yarı finalde eleniyor.Yani artık ülkemizde oynanacak finalin adı belli fb ülker-efes pilsen ve bu iki takımda euroleaugede neler yaptığını gördük.Türkiyenin en iyileri bir de bunlar.

Atmak ya da atmamak işte bütün imza bu!!!..

QUIET WALK OF THE KINGS

Konu tyreke evans tarafından (18.01.10 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir..
tyreke evans isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
tyreke evans Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
garydelgadov (16.03.10)
Alt 18.01.10   #10
The.Flash3
Super-Star

The.Flash3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NBATrKy Kariyeri

Draft Tarihi: Dec 2009
Konular: 443
Ettiği Teşekkür: 542
931 Mesajına 1.267 Kere Teşekkür Edlidi
NBA Takımı : Cleveland Cavaliers
Sevdiği Oyuncu : Dwyane Tyrone Wade & LeBron Raymond James
The.Flash3 - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
ONU12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Altyapı mız yeterli değil.Amerika da en fakir mahalle lerde bile ya evin bahçesinde ya da olmadı 50 m ilerilerinden bir saha var.Ve yetenek avcıları gelip oyuncular alıyorlar.Türkiyede öyle mi?FB nin veya Efesin altyapısında oyna genede yeteneğini göremiyorlar.
Öncelikle eline sağlık çok iyi yazı olmuş..

Arkadaşım basketbol Abd'de başka,ben inanıyorum ki türkiye'de her yerde saha olsa yine çok büyük yıldızlar çıkmaz..Çünkü oranın özünde basketbol var.Nasıl Brezilya'da halı saha bulunmazken futbola müthiş yıldızlar çıkarabiliyor,Abd'de de saha bile olmasa bu yıldızlar çıkar.

2 Temmuz'dan sonra uzun süre ayrılıyorum...
The.Flash3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil