|
|
#1 |
|
The Sign of the Cross
![]() |
Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Süper Ligi 6.hafta mücadelesinde Saran Anadolu, Galatasaray'ı 74-70 mağlup etti. Galatasaray böylece ilk yenilgisini almış oldu. Ligde Saran Anadolu Galatasaray'ı geçerek liderliğe yükseldi.
PERİYOTLAR: 1. Periyot: 10-19 2. Periyot: 30-23 3. Periyot: 11-12 4. Periyot: 23-16 Galatasaray'da Justin Eveson 25 sayıyla en skorer isim oldu. KAYNAK : galatasaray.org HABER : D-WADE/FLASH
GALATASARAY & MIAMI HEAT ************** Dwyane Wade LeBron James Chris Bosh Mike Miller Mario Chalmers Zydrunas Ilgauskas Udonis Haslem Joel Anthony Eddie House James Jones Jamaal Magloire Carlos Arroyo Dexter Pittman Kenny Hasbrouck Shavlik Randolph
|
|
|
|
| D-WADE/FLASH Kullanıcısına bu mesajı için 3 üye teşekkür etti: |
| NBATrKy Reklam Alanı |
|
|
|
|
#2 |
|
There Can Only Be One #24
![]() |
Uzun süredir ilk defa Galatasaray'ın yenildiğini görüyorum .
![]() #7 İMKANSIZ, BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE, KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN, KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR. GALATASARAY-LAKERS |
|
|
|
| alozz Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Wich06 (04.01.10)
|
|
|
#3 |
|
The Sign of the Cross
![]() |
Sanırım ilk yenilgimiz oldu lig tarihinde.
GALATASARAY & MIAMI HEAT ************** Dwyane Wade LeBron James Chris Bosh Mike Miller Mario Chalmers Zydrunas Ilgauskas Udonis Haslem Joel Anthony Eddie House James Jones Jamaal Magloire Carlos Arroyo Dexter Pittman Kenny Hasbrouck Shavlik Randolph
|
|
|
|
| D-WADE/FLASH Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Wich06 (04.01.10)
|
|
|
#4 |
|
Where ''Legandary'' Happens
![]() |
Herkez yenilebilir doğal bir şeyde bende ilk defa galatasarayın yenildiğini gördüm=D.
|
| Air_Jordan23 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Wich06 (04.01.10)
|
|
|
#5 |
|
M.I.P
![]() |
Hiç kimse , hiçbir takım "asla yenilmez" olamaz.Arada olabilir böyle yenilgiler.Pek takip etmiyorum ama ben de ilk defa yenildiklerini görüyorum.Tebrikler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Lig tarihinde ilk ..
|
|
|
#7 |
|
Super-Star
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helal olsun be Saran Anadolu...
[LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] ![]() [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın]
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super-Star
En saygı duyduğum spor dalı.Bu dalda ben takım tutmuyorum.Yenen,yenilen herkesi tutuyorum.Tebrikler Galatasarar ve Saran Anadolu.
|
|
| -The Suns- Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
D-WADE/FLASH (03.01.10)
|
|
|
#9 |
|
Sarı Kırmızı
![]() |
Saran Anadolu takımını son çeyrekte gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Takımımız ilk mağlubiyetini almış oldu ama önemli değil yolumuza devam edeceğiz...
|
|
|
|
#10 |
|
Super-Star
Başlığı görünce çok şaşırdım..Bende pek ilgilenmiyorum ama takımımız bu dalda muhteşem bir takım..2 kez üst üste şampiyonlar ligini kazandı , Kıtalar arası kupasını kazandı , Ve lig artık çerez gibi geliyor bu takıma ama ilk defa yenildiklerini gördüm Ama olsun bu senede namağlup şampiyon olmayalım
![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|